El PP demana autoritzacions perquè agents comercials puguen treballar en la zona APR Ciutat Vella

El PP presentarà dilluns una moció per demanar passes anuals i renovables per als professionals i agents comercials

Guardar

Reunió entre María José Catalá i els agents comercials
Reunió entre María José Catalá i els agents comercials

La portaveu del Partit Popular en l'Ajuntament de València, María José Catalá, s'ha reunit, aquesta setmana, amb el Col·legi Oficial d'Agents Comercials, encapçalats pel seu president Carlos Requena, per a abordar els problemes de mobilitat i d'accés al centre de la ciutat que pateixen aquests professionals, la majoria d'ells, autònoms. A la reunió també ha assistit el regidor popular Carlos Mundina.

"Ens han traslladat la seua preocupació per la implantació de l'APR a Ciutat Vella. Estan veient com el nivell de treball i el seu volum de negoci els ha baixat considerablement, especialment en el centre històric, pels problemes d'accessibilitat" ha explicat Catalá.

"Un govern responsable no pot estar posant traves als treballadors que necessiten desenvolupar la seua activitat professional per a guanyar-se un sou. Per això, tornem a exigir a Ribó que rectifique immediatament amb l'APR perquè està perjudicant a residents i treballadors", ha afegit.

En aquest sentit, el Partit Popular presenta aqueix dilluns una moció a la Comissió d'Urbanisme i Mobilitat on es torna a exigir que se suspenga l'aplicació del règim sancionador regulat en l'APR de Ciutat Vella Nord fins que s'aconseguisca un consens ampli amb tots els sectors afectats i es deixen sense efecte les multes imposades i que ascendeixen ja a més de 177.300.

En cas de no acceptar-se els dos punts anteriors, el Partit Popular demana en la moció que s'autoritze l'accés a l'APR Ciutat Vella Nord en horari comercial als professionals i agents comercials, col·legiats i daus d'alta, a través de l'expedició de les corresponents passades anuals i renovables.

Destacats