El PP assenyala que "el programa bo-cistella és un altre fracàs de Puig en arribar només al 20% del que es preveu"

Guardar

José Salas
José Salas

El portaveu de consum del Grup Popular, José Salas, ha assenyalat que "el programa bo-cistella és un altre fracàs de Puig en aconseguir només el 20% del que es preveu".

"Tots recordem com Puig va anunciar el mes de març passat a so de bombo i platerets la posada en marxa d'un bo consum de 90 euros per a l'adquisició d'aliments, destinat a les rendes més baixes, en forma de targeta i que aconseguiria a mig milió de valencians. Al final han sigut a penes 100.000 els beneficiaris, un 20% del que es preveu, amb un cost inferior a deu milions d'euros en lloc dels 49 milions que va anunciar anirien a la butxaca dels ciutadans per a ajudar-lo en les seues compres. Ara s'ha comprovat que era altre Ximo-anuncie més, un altre fake de Puig i un nou fracàs".

Per a Salas, "Puig no feia més que anunciar coses que després a penes s'executaven. Va passar amb les ajudes covid als comerços, el bo lloguer d'habitatges per a joves, mesures contra la pujada d'hipoteques, la construcció de col·legis, el finançament autonòmic... Moltes de les propostes de Puig s'han demostrat amb el pas del temps que han sigut fake, enganys i fiascos".

El portaveu popular ha indicat que "en el seu moment ja advertim que la iniciativa estava condemnada al fracàs. Els ximobonos per a la compra van ser l'últim acte de desesperació electoral de Puig".

El diputat popular ha afirmat que "les ajudes resultaven insuficients, ja que suposaven 1,03 euros al dia durant quatre mesos per a afrontar la cistella de la compra, i, a més, deixaven fora a un milió de pensionistes, un dels col·lectius que major colp ha patit per la inflació, especialment els de rendes baixes, i no tenia sentit que les ajudes foren dirigides a les rendes inferiors a 21.000 euros però excloent-los".

Arxivat a:

Destacats