El PP aprova les candidatures en huit ciutats per a les eleccions municipals

Huit localitats de la província de València ja coneixen als seus candidats a l'alcaldia

Guardar

Juan Ramón Adsuara
Juan Ramón Adsuara

El Partit Popular continua treballant amb la vista posada a les pròximes eleccions que tindran lloc en 2023. A falta d'establir una data definitiva per als comicis autonòmics, que s'haurien de celebrar a l'abril, cada vegada guanya més pes la idea que aquesta crida a les urnes coincidisca amb les eleccions municipals, que seran el mes de maig.

Una idea que el president de la Generalitat València, Ximo Puig, deixava caure divendres passat, assegurant que aquesta idea seria "la més sensata".

Siga com siga, des del PP es té la vista posada en aquests comicis locals, a l'espera d'establir una data definitiva per als autonòmics. Unes eleccions que des de la dreta es plantegen com a clau per a recuperar alcaldies perdudes en el 2015 i que no es van aconseguir recuperar en 2019.

Dins d'aquesta línia de treball en la qual es troba immers el PP, ja es coneixen a perfilar detalls de candidatures concretes. En aquest sentit, el Comité Electoral Regional (CER) del Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha aprovat els candidats de 27 municipis de més de 20.000 habitants de tot el territori per a les pròximes eleccions municipals.

En el cas concret de la província de València han quedat aprovades les següents candidatures:

  • Alboraia: Modesto Martínez
  • Alfafar: Juan Ramón Adsuara
  • Bétera: Elia Verdevío
  • Carcaixent: Carolina Almiñana
  • Llíria: Remedios Mazzolari
  • Paiporta: M. Consuelo Lisarde
  • Xàtiva: Marcos Sanchis
  • Xirivella: Paqui Bartual

En el cas concret d'Alfafar i Bétera, Juan Ramón Adsuara i Elia Verdevío, respectivament, repetiran i optaran a revalidar l'alcaldia en els seus municipis.

Aquesta confirmació de les candidatures en ciutats de més de 20.000 persones correspon a l'àmbit autonòmic, mentre que les designacions de municipis més xicotets respon als comités electorals provincials. En el cas de les grans capitals, la decisió correspon directament del comité nacional.

Arxivat a:

Destacats