El PP alerta que Ribó amaga la petició d'agents d'autoritat per a conductors de l'EMT: "Ens temem que no han fet gens"

El Partit Popular denúncia que en els últims dos anys s'han registrat 18 agressions

Guardar

EMT València
EMT València

El regidor del Partit Popular en l'Ajuntament de València, Carlos Mundina, ha alertat que "tres mesos després que l'Ajuntament aprovara una iniciativa del PP per a atorgar als conductors de l'EMT com a agents d'autoritat, a dia de hui no se sap gens i l'assumpte no sabem si està guardat en un calaix del despatx de Ribó i de Grezzi".

Mundina ha realitzat aquestes declaracions després de conéixer un incident violent que va ocórrer ahir en una de les línies de l'EMT. "Són fets condemnables que no haurien de produir-se però l'Ajuntament té eines per a evitar-ho i no ho fa".

En aqueix sentit, ha recordat que al desembre l'Ajuntament va aprovar una moció del PP que recollia la reivindicació del Comité d'empresa de l'EMT perquè els conductors de l'EMT anaren agents d'autoritat, com ocorre amb els empleats d'FGV.

"Portem temps sol·licitant a Ribó i Grezzi aquest expedient. L'equip municipal hauria d'haver fet la petició a la Generalitat però a dia de hui no ens donen accés a l'expedient, la qual cosa és més que sospitós i ens fa témer que Compromís i Partit Socialista no han fet gens", ha assenyalat Mundina.

Des del PP s'ha recordat que en els últims anys, els conductors de l'EMT han patit 18 agressions directes, una xifra preocupant.

Destacats