El PP adverteix que Ribó i PSOE retornen 142.000 euros de subvenció europea per al carril bici per no justificar-la a temps

Guardar

Plaça Ajuntament de València - Xisco Navarro
Plaça Ajuntament de València - Xisco Navarro

El PP ha advertit que el govern de Ribó i PSOE haurà de retornar 142.500 euros d'una subvenció de la Unió Europea per a la construcció del carril bici de l'Albereda per no haver-la justificat dins del termini i en la forma escaient. Una nova negligència en la gestió del govern del Rialto obliga l'Ajuntament a haver d'assumir una despesa que estava subvencionat de prop de 150.000 euros. És una mostra més de la falta de gestió, ja que aquesta mateixa setmana han hagut de retornar més d'1,2 milions d'euros d'ajudes per al foment de l'ocupació.

El regidor del PP, Carlos Mundina, ha advertit que la pèrdua d'aquesta subvenció "posa de manifest la nul·la gestió municipal, ja que no és la primera vegada que es perden ajudes per no fer els deures i és el que pot passar amb les ajudes europees per a regenerar el Cabanyal que segueix sense executar-se. És la situació que es viu a l'Ajuntament des que va arribar el govern del Rialto on deixen d'executar cada any el 70% de les inversions pressupostades".

Mundina assegura que quan siga alcaldessa de València María José Catalá d'ací a uns mesos "ja no es viuran situacions com aquesta que per una negligència hem de retornar uns diners que ja hem utilitzat. També s'aconseguiran moltes més ajudes per a portar endavant projectes que milloren la qualitat de vida en els nostres barris".

El regidor Popular ha lamentat "la falta de rigor i professionalitat" del Govern de Ribó i PSOE que "no saben ni fer ni justificar un projecte com toca".

Destacats