Política Territorial concedeix 246.000 euros a 15 municipis valencians per a modernitzar i digitalitzar els seus instruments urbanístics

Aquestes subvencions estan destinades a municipis de fins a 20.000 habitants i els consistoris beneficiaris rebran entre 10.000 i 18.000 euros

Guardar

Imatge d'una rotonda a l'entrada del municipi de San Fulgencio
Imatge d'una rotonda a l'entrada del municipi de San Fulgencio

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha concedit un total de 246.000 euros en ajudes per a la modernització i digitalització del planejament urbanístic a 15 municipis de la Comunitat Valenciana, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Aquestes ajudes estan destinades a municipis de fins a 20.000 habitants per a l'elaboració de textos consolidats de planejament general i la seua digitalització. Cada consistori rebrà entre 10.000 i 18.000 euros i els municipis beneficiats són Almenara, Puçol, Borriol, Sant Miquel de les Salines, Alpont, Morella, Canals, Coix, el Puig de Santa María, Picanya, Estivella, Catadau, Vallada, Algímia d'Alfara i Sollana.

Per a poder ser beneficiari de les ajudes per a la modernització i transparència del planejament urbanístic els ajuntaments sol·licitants han hagut de disposar d'un planejament que haguera sigut modificat, almenys, en deu ocasions.

Així mateix, per a l'elaboració del text consolidat, s'ha requerit que continga el planejament general, les seues modificacions i homologacions posteriors i el planejament de desenvolupament i, a més, que s'haja utilitzat la base cartogràfica de referència per a la representació gràfica de les determinacions del document consolidat del planejament urbanístic municipal.

Destacats