Podemos diu que la relació amb el seu socis i "germans polítics" continua intacta i es revalidarà per a les generals

Guardar

noelia_vera
noelia_vera

La portaveu del Consell de Coordinació de Podemos, Noelia Vera, ha assenyalat aquest dimarts que la formació habitada aposta per la unitat en l'esquerra i que tant les confluències com la relació amb els socis i germans polítics" continua "intacta" i es revalidarà per a les eleccions del 10 de novembre.

En una entrevista en Onda Cero, recollida per Europa Press, ha afirmat que als morats no els amoïna la irrupció d'Íñigo Errejón en el panorama polític nacional sinó poder dur a terme les reformes que el país necessita. En aquest sentit, ha asseverat que es parla molt de la relació entre partits "i es deixa de costat el que està en joc el 10N".

D'aquesta manera, Vera ha assenyalat que, atés que la relació amb la resta de socis segueix en peus, una altra cosa és el que facen "noves formacions polítiques", i ha afegit que haurà de ser la ciutadania qui trie entre opcions. "En Unides Podem el nostre projecte i fins i tot el nostre programa es manté intacte perquè el model de país està a l'espera de poder-se aplicar", ha assegurat.

Aquestes declaracions de la portaveu de Podemos, són les primeres que realitzen des de la formació després que aquest dilluns es coneguera que Compromís ha triat com a soci preferent per a les generals a la plataforma de Errejón.

En aquesta setmana es dilucidarà quines aliances tix Més Madrid a nivell estatal i com repercuteix això en la coalició d'Unides Podemos. De moment, el primer pols per veure qui aconseguia fer-se amb el favor dels d'Oltra l'ha guanyat Errejón, a pesar que aquest mateix dilluns el mateix Pablo Iglesias assegurava en una entrevista que el pacte amb els valencians "no estava lluny" de materialitzar-se.

Arxivat a:

Destacats