Podem fitxa Julià Álvaro com a número cinc de la seua candidatura a Les Corts per València

Guardar

podem_dalmau
podem_dalmau

Podem ha presentat aquest divendres a l'ex-secretari autonòmic de Medi ambient Julià Álvaro com a número cinc de la seua candidatura a Les Corts per la província de València, una incorporació que la formació morada veu com una "gran oportunitat" per a "reforçar el treball" realitzat pel partit en matèria mediambiental.

Així ho han anunciat en roda de premsa el candidat de Podem a la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau; la diputada autonòmica Beatriu Gascó i el propi Álvaro, que al febrer de l'any passat va ser cessat com a secretari autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic després d'haver mantingut discrepàncies públiques amb la consellera d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián. Poc després, va renunciar com a portaveu de Verds-Equo del País Valencià, formació ecologista que forma part de la coalició Compromís.

Julià Álvaro ha explicat que "al llarg d'aquests últims anys" ha tingut "plena coincidència amb el treball polític de Podem en qüestions mediambientals". "Una plena coincidència que moltes vegades no vaig trobar en el si del Govern", ha lamentat, abans de destacar que "no hi ha hagut un impuls major en termes mediambientals a nivell Corts" que el realitzat per aquesta formació.

Per la seua banda, Dalmau ha ressaltat que la incorporació d'Álvaro és una "fita dins del marc de la precampanya" dels comicis autonòmics, i ha posat en valor la seua figura com "un dels referents valencians més importants que hi ha en el món de l'ecologisme". Gascó ha manifestat que amb la "molt valuosa" aportació d'Álvaro, Podem pretén "tindre un eix verd que siga absolutament protagonista".

Arxivat a:

Destacats