Podem diu estar "treballant amb intensitat" per a anunciar un acord amb EUPV "més prompte que tard"

Guardar

cesar_eupv
cesar_eupv

El diputat de Podem i coordinador del grup en Les Corts, César Jiménez, ha assegurat aquest dimecres que la seua formació manté "la mà estesa" a EUPV per a aconseguir una confluència de cara a les eleccions autonòmiques i ha assegurat que s'està "treballant amb intensitat perquè eixe acord s'anuncie més prompte que tard".

Així ho ha assegurat en ser preguntat pels mitjans sobre l'estat de les negociacions amb Esquerra Unida després que aquesta formació qualificara d'"humiliant" l'oferta rebuda. "No pensem que fora humiliant, però estem disposats a parlar de com compatibilitzar els seus interessos i els nostres para al final arribar a un acord en benefici de la societat, donant una oferta electoral en clau progressista i disposada a participar en eixa reedició del Botànic", ha assenyalat.

Jiménez ha assenyalat que l'altra força política implicada "ha anat a pressionar utilitzant els mitjans" però ha afegit que això no els va a afectar ni els va a "moure ni un mil·límetre el que es puga dir per ací o com s'intente calfar la situació". "Estem en converses; tots coneixem per altres moments polítics que costa arribar als acords, però per part de Podem estem segurs que es trobarà més prompte que tard eixe punt de trobada", ha incidit.

El diputat ha subratllat que "interessa ja" tindre eixe acord per a començar a parlar, sobre la base d'ell, "de polítiques concretes, de programa electoral i de campanya". Respecte als terminis que es barregen per a subscriure'l, ha apuntat que els agradaria no estar ja parlant d'aquest tema, sinó de propostes, però s'està "treballant amb intensitat" per a anunciar-ho "més prompte que tard".

Preguntat per l'última oferta que s'ha traslladat a EUPV, ha indicat que s'estan presentant diferents opcions que no ha detallat perquè parlar d'una o una altra "influiria en la possibilitat d'acord". En tot cas, ha assegurat que "estan prop de concretar-se les postures de l'un i l'altre" i se sabrà aleshores "on ha estat el punt d'acord".

"L'oferta i exigència dels uns i els altres és flexible, no podria expressar en aquests moments una oferta concreta que fora inamovible, no existeix eixa oferta", ha agregat.

Destacats