El Ple de Burjassot elegeix a Rafa García com a alcalde per majoria absoluta

Guardar

Rafa García, alcalde de Burjassot
Rafa García, alcalde de Burjassot

El Ple de l'Ajuntament de Burjassot, en la seua sessió d'Investidura, ha elegit alcalde per majoria absoluta a Rafa García, qui en les Eleccions Municipals del 28 de maig va obtindre 12 regidors, amb 9.603 vots. García ha comptat amb els vots del Partit Socialista de Burjassot ja que la resta de caps de llista han renunciat a presentar-se com a candidats a l'alcaldia.

El Saló de Plens del municipi de Burjassot comptava amb una àmplia representació de les Associacions de Burjassot i de la societat civil, a més, s'han habilitat pantalles de vídeo en el saló central de l'edifici i s'ha retransmés la sessió plenària en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament.

El nou alcalde de Burjassot compta amb 11 regidors que repeteixen càrrec en l'Equip de Govern.

García ha expressat en el seu discurs de nomenament que es troba més il·lusionat fins i tot si cap en aquesta legislatura, en la qual treballarà per tots les i els ciutadans de Burjassot, "ens han triat per a defensar Burjassot i per a construir un futur millor. Ens han triat per a treballar pel nostre poble des del respecte i des de la defensa de la convivència. Burjassot estarà sempre per damunt de les sigles, les meues veïnes i veïns per damunt de partits".

"Em trobàreu sempre en el respecte, en la lleialtat indestructible als 39.000 veïns i veïnes de Burjassot, em trobàreu treballant junts al carrer, en cada barri, en les nostres falles, en les nostres festes, impulsat nous serveis, la nostra cultura, la igualtat. Em trobàreu donant la cara per Burjassot davant qui siga necessari, treballant sense descans perquè ningú es quede arrere, i teixint un futur d'esperança per a totes i tots", ha apuntat en el seu discurs l'alcalde.

"Burjassot no s'acaba mai, és una de les grandeses de ser alcalde, construir un present millor per a les persones, un futur sostenible, igualitari, integrador i solidari. Hui comencem a treballar per una ciutat que lluita pel canvi climàtic, que lluita per la solidaritat, una ciutat que cuida i cuidada, una cuideu de la salut i l'esport, una ciutat de cultura, joventut, ocupació, patrimoni, comerç i festes", ha continuat García.

"39.000 burjassoters fareu d'aquests quatre anys els millors anys de la història de la nostra ciutat, perquè si amb tot en contra hem fet història, imagineu el que podem aconseguir ara. Afronte el repte de ser el vostre alcalde amb enorme felicitat, amb una immensa gratitud per la vostra confiança. Afronte el repte amb una energia quasi infinita per saber que hui comencem a recórrer el camí cap als millors anys de la història de Burjassot. Com a govern us oferim el que som: veïns de Burjassot. Com a equip ens comprometem amb el que sentim per aquesta ciutat, la necessitat que totes i tots ens sentim orgullosos de Burjassot. Cadascuna de les seues veïnes i veïns és el meu desvetllament, la meua prioritat i la meua vocació", ha finalitzat el ja alcalde de Burjassot, Rafa García.

Arxivat a:

Destacats