Pineda: "L'Alt Palància i La Vall d'Ebo tindran plans decidits com el Vega Renhace malgrat l'obstrucció del PP"

Guardar

Pluja a l'incendi de la Vall d'Ebo
Pluja a l'incendi de la Vall d'Ebo

El portaveu de Recursos Hídrics del PSPV-PSOE en Les Corts, Manuel Pineda, ha assegurat hui que "l'Alt Palància i La Vall d'Ebo tindran plans decidits com el Vega Renhace malgrat l'obstrucció del PP". Així s'ha pronunciat Pineda després de les declaracions del popular Fernando Pastor, destacant que "els plans de recuperació anunciats pel Consell de Ximo Puig permetran rellançar les zones afectades".

"Els plans anunciats pel president Ximo Puig permetran recuperar i rellançar tant La Vall d'Ebo com l'Alt Palància després de dos dels més devastadors incendis de l'última dècada", ha reivindicat el portaveu socialista. "Junts i juntes, farem renàixer les comarques afectades pels focs. El Consell de Ximo Puig mai deixarà als seus veïns i veïnes", ha afegit Pineda.

En aquest sentit, el portaveu de Recursos Hídrics del PSPV-PSOE en Les Corts ha valorat "molt positivament" les declaracions del president Ximo Puig, qui ha vinculat les ajudes anunciades per als afectats pels incendis forestals amb el Pla Vega Renhace. "El Pla Vega Renhace ha sigut un autèntic èxit, marcant un abans i un després. Hem possibilitat el ressorgiment socioeconòmic de la comarca, amb una inversió de centenars de milions d'euros i l'ajuda dels fons europeus", ha especificat Pineda.

"Després de dècades de promeses incomplides del PP, el Consell de Ximo Puig destina una inversió rècord a la Vega Baixa", ha afirmat el portaveu socialista. "Ara, les poblacions de l'Alt Palància i de La Vall d'Ebo necessiten respostes contundents i decidides d'un Consell compromés com és el de Ximo Puig. Per això, lamentem que el PP no cesse en la seua posició de bloqueig i obstrucció i acoste el muscle davant situacions extraordinàries per als valencians i les valencianes", ha conclòs Manuel Pineda.

Arxivat a:

Destacats