Pilar Sarrión, nova portaveu del PSPV de la província de València

Guardar

Mercedes Caballero, Carlos Fernández Bielsa i Diana Morant saluden als assistents a l'obertura de l'IV Congrés provincial del PSPV
Mercedes Caballero, Carlos Fernández Bielsa i Diana Morant saluden als assistents a l'obertura de l'IV Congrés provincial del PSPV

La diputada socialista i alcaldessa d'Anna (València), Pilar Sarrión, serà la nova portaveu del PSPV de la província de València, mentre que Julia Tortosa, de Burjassot, serà la responsable de comunicació de l'equip del nou secretari general de la formació, Carlos Fernández Bielsa, que incorpora a la direcció provincial a càrrecs del corrent 'abalista', segons han informat a Europa Press fonts socialistes.

Per part seua, els sotssecretaris generals seran Jorge Vidal (Organització i Coordinació interna), Eva Sanz (Polítiques Públiques i Igualtat) i Roger Cerdà (Acció Territorial).

El PSPV-PSOE de la província de València celebra durant aquest cap de setmana el seu 4t Congrés Provincial, que proclama aquest diumenge a Carlos Fernández Bielsa com a nou secretari general de la formació.

A l'equip del també alcalde de Mislata i vicepresident de la diputació de València s'incorporen també "històrics" del corrent com Pilar Calabuig, la presidenta de l'agrupació València Nord, Isabel Gimeno, el portaveu de Pedralba, Andoni León, o el secretari general del Puig, Marc Oriola.

El conclave se celebra sota el lema "Avancem en Equip" i està presidit pel president de la Diputació de València, Toni Gaspar. Aquest diumenge ha intervingut la ministra de Ciència i Innovació i secretària de Ciència, Innovació i Universitats de la CEF del PSOE, Diana Morant, i aquest migdia està prevista la proclamació dels resultats de l'elecció dels òrgans provincials, membres del comité nacional i la clausura, que comptarà amb les intervencions del mateix Carlos Fernández Bielsa, la sotssecretària general del PSOE, Adriana Lastra, i el 'president' de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig.

Destacats