Peris reivindica infraestructures clau per a connectar la Comunitat Valenciana

Guardar

La candidata de Ciutadans (CS) a la Presidència de la Generalitat Valenciana (GVA), Mamen Peris
La candidata de Ciutadans (CS) a la Presidència de la Generalitat Valenciana (GVA), Mamen Peris

La candidata de Ciutadans (CS) a la Presidència de la Generalitat Valenciana (GVA), Mamen Peris, ha reivindicat "infraestructures claus" per a connectar la Comunitat Valenciana: "No pot ser que es tarde més per a moure's per ací que per a anar de Madrid a València".

Durant una visita a Gandia al costat de l'alcaldable del municipi i número 2 de la llista autonòmica per València, Estefanía San Agustín, Peris ha promés la finalització de la CV-60 que uneix Gandia i L'Olleria. De fet, ha recordat,"CS en Les Corts presenta el projecte de la CV-60 una vegada i una altra perquè és molt necessari, però no s'acaba mai".

A més, la presidenta de CS Comunitat Valenciana ha reclamat "Rodalia Ja" davant una rodalia actual que "són un caos, amb retards i cancel·lacions". En la mateixa línia, ha denunciat, "el 80% de les millores que s'haurien d'haver fet en la Comunitat Valenciana no s'han executat. És igual que siga el PSOE o el PP, no han fet res", ha lamentat.

En aquest sentit, ha exigit "al Govern d'Espanya que invertisca i transferisca partides per al manteniment d'aquesta infraestructura". "De res ens valdria transferir aquesta competència si no tenim suficient finançament, com ens passa ara, seria un desastre per a la Comunitat Valenciana", ha advertit.

També, Mamen Peris ha defensat el Tren de la Costa, que està "en punt mort". "És imprescindible, cal unir Gandia amb Les Marines, la qual cosa sens dubte seria un impuls econòmic i turístic per a Gandia", ha destacat.

Per part seua, la candidata de CS a l'alcaldia de Gandia, Estefanía San Agustín ha desgranat algunes de les seues propostes per a conciliar la vida laboral i familiar: "aprovarem un xec bebé de 500 euros per cada nou naixement per a gastar en els comerços de Gandia i les escoles infantils de 0 a 3 anys seran gratuïtes".

Destacats