Peris (Cs): “Si el Consell no vol plantar cara al Govern per a solucionar la rodalia, que ens deixe treballar a l'oposició”

La portaveu adjunta de Cs critica la “falta de respecte” de Fulgencio en negar-se a comparéixer en Les Corts i el “menystinc constant” del Govern als valencians

Guardar

Portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Mamen Peris
Portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Mamen Peris

“Si el Consell no vol plantar cara a Pedro Sánchez i reivindicar de manera seriosa solucions urgents a la situació de la xarxa de rodalia valenciana, que ens deixe treballar a l'oposició”. Així s'ha manifestat la portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Mamen Peris, qui ha avançat que la formació liberal demanarà que una delegació institucional de la Comunitat Valenciana es trasllade a Madrid “per a dir ‘ja n'hi ha prou’ a la nefasta gestió dels serveis ferroviaris valencians”.

“Estem farts i cansats, volem solucions i això passa per invertir en totes les infraestructures necessàries”, ha afegit Peris després de criticar l'absència del coordinador de Rodalia en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, la compareixença de la qual estava prevista hui en Les Corts a petició de Cs. “No sols és una falta de respecte que no vinga a donar explicacions, sinó que, ara, ell mateix assegura no ser responsable d'aquesta xarxa ferroviària”, ha manifestat Peris.

Per a la diputada liberal, el Govern central “menysté de manera constant a tots els valencians i l'última prova d'això és el trasllat de la parada de l'AVE Alacant-Madrid a Chamartín suprimint la d'Atocha”, un canvi que “allarga el viatge considerablement i castiga de nou els alacantins”.

Preguntada per les desavinences entre el tripartit després que Compromís i Podem hagen demanat la dimissió del president del Port de València, Aurelio Martínez, Peris ha anunciat que Cs ha demanat la compareixença del gerent “per a conéixer tota la informació sobre les presumptes irregularitats en la gestió del Port”. “Ja sabem com funciona el Botànic, a base d'embolics interns entre ells, però des de Cs actuem de manera seriosa i no som dels demanem dimissions sense conéixer prèviament tots els detalls del succeït, especialment quan parlem d'una infraestructura clau per a l'economia valenciana com el port”, ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats