Pérez Llorca: "Mazón ha aconseguit en tres mesos el que no ha aconseguit l'anterior Consell en huit anys"

Guardar

El secretari general del PPCV, Juanfran Pérez Llorca
El secretari general del PPCV, Juanfran Pérez Llorca

El secretari general del PPCV, Juanfran Pérez Llorca, ha assenyalat que "Carlos Mazón ha aconseguit en tres mesos el que no ha aconseguit l'anterior Consell en huit anys" i ha felicitat el Consell per adoptar decisions en Sanitat "amb criteris objectius de rigor i eficàcia".

Pérez Llorca ha assenyalat que "en tot just cent dies del govern del canvi de Carlos Mazón es compleix un objectiu més dels que s'havien marcat: la major eficàcia de la sanitat pública. Si s'han abaixat impostos, s'ha eliminat l'impost de successions i donacions o s'ha reduït l'administració, ara cal afegir l'aplicació del criteri de l'eficàcia en la sanitat perquè a més de ser pública, universal i gratuïta ha de ser eficaç".

El secretari general del PPCV ha indicat que "aquesta decisió de Sanitat d'assumir l'any vinent la gestió dels departaments de salut de Dénia i Manises després de realitzar una auditoria tècnica, amb una transició planificada, rigorosa i ordenada, demostra la nova manera de governar sota criteris de serietat i eficàcia".

Per a Pérez Llorca, aquesta decisió "contrasta amb la manera de governar del Consell de Puig i Oltra on tot eren imposicions ideològiques, molt de soroll, però poques solucions. Ara, es compleix amb els compromisos i, sobretot, s'actua sota criteris tècnics i objectius a l'hora de fer política i s'adopten les decisions buscant millorar la qualitat de vida de tots els valencians i valencianes".

Finalment, el dirigent popular ha mostrat la satisfacció del PPCV perquè "per fi s'atenga la sanitat com feia falta en aquesta Comunitat: basant-se en criteris objectius i, sobretot, sota la premissa de l'eficàcia i eficiència que és el que més necessita la sanitat valenciana".

Arxivat a:

Destacats