Pérez Fenoll demana que Puig "deixe d'ocultar als municipis" dades sobre la pandèmia

El Portaveu de Turisme del GPP assenyala que els municipis turístics necessiten rebre informació sobre la incidència del coronavirus que ara se'ls nega

Guardar

El portaveu de Turisme del Grup Popular en les Corts, Manuel Pérez Fenoll
El portaveu de Turisme del Grup Popular en les Corts, Manuel Pérez Fenoll

El portaveu de Turisme del Grup Popular en les Corts, Manuel Pérez Fenoll, ha demanat a Puig que "deixe d'ocultar als municipis dades sobre la pandèmia".

Pérez Fenoll ha indicat que "els municipis volen tindre dades sobre la incidència del virus en la seua població de cara a futures actuacions. En concret, hi ha desenes de localitats amb una gran dependència del turisme que necessiten conéixer l'afecció del coronavirus en la seua població per les possibles repercussions que té en el sector. Però, de manera sistemàtica, des de Sanitat no els faciliten cap informació. Sembla que no hem aprés res de l'ocorregut en els últims mesos".

El portaveu popular ha afirmat que "quan el sector turístic ha passat la crisi més gran de la nostra història, el govern valencià hauria de ser més sensible i transparent per a facilitar informació als municipis. En cap cas haurien de llançar missatges que poden atemorir a possibles visitants com ha passat recentment a Benidorm en l'últim pont amb la incidència dels visitants britànics".

Pérez Fenoll ha assenyalat que "des de l'esquerra sembla que tracten d'afonar més al sector del turisme amb iniciatives com l'absurda gestió de l'Imserso per part de Sánchez que hui dia segueix aturat i exhaureix al sector amb condicions insuportables o la insistència de Compromís i Podem a implantar una taxa turística".

El portaveu popular ha recordat que "la consellera de sanitat Ana Barceló va realitzar declaracions alarmistes sobre la incidència acumulada a Benidorm que van provocar durant el pont festiu un minvament del 33% de l'activitat econòmica, amb anul·lacions massives de reserves. Les afirmacions gratuïtes de Barceló van causar un mal notable a la ciutat de Benidorm i sobretot a les seues empreses i els seus treballadors. Demanem més responsabilitat".

El portaveu popular ha lamentat que Puig "continue negant donar informació immediata als alcaldes, però no tinga objecció a fer-ho públic en rodes de premsa. Puig ha de posar en alerta al sistema, no alarmar a la població".

 

Arxivat a:

Destacats