Pere Fuset es presenta a les primàries per a seguir construint ponts amb força i diàleg

Guardar

El regidor d'Agenda Digital, Pere Fuset
El regidor d'Agenda Digital, Pere Fuset

El portaveu de Compromís a l'Ajuntament de València, Pere Fuset, ha anunciat que es presenta a les primàries amb ganes i per a construir ponts amb força i diàleg. Precisament en les primàries de 2015 Pere Fuset va ser el candidat més votat.

Hui, la Trobada de Compromís ha aprovat el reglament de primàries que dóna el tret d'eixida a les primàries més obertes de tot el país. Fuset ha compartit una reflexió en les xarxes socials on anunciava que es presenta a les primàries.

Durant aquests quatre anys, la labor de Fuset al capdavant de la Regidoria de Cultura Festiva parla per si sola. S'ha apostat molt clarament per tota la cultura festiva, un esforç i reconeixement als artistes fallers, als pirotècnics i a tots els col·lectius que treballen dia a dia per la cultura festiva de la nostra ciutat.

En la reflexió compartida amb tots a través de les xarxes socials, Pere Fuset reconeix que ser regidor no és un ofici, sinó un servei que també rima amb sacrifici. En aqueixa mateixa línia, ha reconegut que "ser regidor no és un "ofici" sinó un "servici" que rima amb "sacrifici" i, quan es fa amb estima cap a #València, també amb "benefici".

A més, ha insistit que "m'he pensat molt fer este pas. Si mire arrere veig tot el treball fet en equip, i mil i una emocions a la pell, intenses i diverses. Si mire cap avant veig que encara queda molt per fer, i molts reptes pendents. Nous i vells".

Per això, ha rematat que "vull oferir-me amb ganes de continuar donant la cara, a un projecte plural com ho és València per continuar treballant, per consolidar i per avançar. Vull ser útil per a que el canvi no pare i vaja a més i a millor a la nostra ciutat. Vull construir ponts amb força i diàleg i continuar plantant cara als qui volen fer de l'odi una amenaça a la diversitat que ara és més present que mai."

Compartim ací la reflexió publicada a les seues xarxes socials

https://www.facebook.com/perefuset/posts/10155781814461050:0

Arxivat a:

Destacats