Pere Fuset compleix la seua promesa i publica un nu en Instagram després que s'esmentara el finançament en el debat

Guardar

Pere-Fuset
Pere-Fuset

El regidor de Compromís a l'Ajuntament de València Pere Fuset ha complit amb la promesa que va realitzar aquest dimarts en Twitter de "fer un Paco León" en Instagram --en referència a una foto que va publicar l'actor en aquesta xarxa social també despulle després de perdre una aposta-- en cas que algun dels candidats que participaven en el debat electoral reivindicara un finançament just per als valencians.

Després de nomenar la qüestió tant Pablo Iglesias com Pedro Sánchez, l'edil responsable de Cultura Festiva ha publicat una foto en el seu compte d'Instagram en la qual apareix nu i cobert amb un cartell de Compromís.

En el seu tuit del dimarts, Fuset escrivia: "Si hui en #ElDebateDecisivo algun dels presidenciables reivindica un finançament just per als valencians i valencianes per a acabar amb la discriminació, demà faré un Paco León en Instagram".

En acabar el debat, Fuset va publicar: "Ok. Sóc un home de paraula. Un 'Compromís' és un 'Compromís'... tot siga per un finançament just per als valencians i valencianes. Matí!".

Al llarg del dia, Fuset ha realitzat diferents publicacions en xarxes sobre aquest tema. En un tuit escrivia: "Millor o pitjor, totes i tots tenim cul, però els valencians i valencianes només tindrem finançament just si Compromís és decisiu a Madrid".

"No he perdut cap aposta, però només amb l'humor es poden dir les coses serioses, i el problema del finançament injust que patim els valencians i valencianes ho és i molt", diu Fuset en la publicació.

En la publicació també critica que en el debat d'aquest dimarts "el problema valencià va aparéixer de reüll durant poc més de cinc segons (i gràcies!) tapat, de nou, per discursos crispats que poc tenen a veure amb la qualitat de vida de les persones".

"Tinc paraula i no em conforme amb una trista referència fugaç. Per això la foto promesa -de moment- es queda així. La faig desitjant que els valencians i valencianes permeten a Compromís garantir el suport a un govern plural i progressista que garantisca el tracte just que mereixem", ha assenyalat per a acabar dient: "jo ja he complit per hui, i tu?".

Arxivat a:

Destacats