Pedro Duque, José Luis Ábalos i Susana Ros repeteixen com a cap de llista del PSPV per Alacant, València i Castelló

Isabel García es reincorpora a la candidatura després de l'arxivament de la seua investigació per la subvenció al Champi Women Racing

Guardar

abalos_archivo
abalos_archivo

El PSPV-PSOE manté als seus cap de llista de les eleccions del 28 d'abril per a la nova cita electoral del 10 de novembre: els ministres Pedro Duque i José Luis Ábalos repetiran com a cap de llista per Alacant i València, respectivament, mentre que a Castelló tornarà a liderar la candidatura Susana Ros.

Les candidatures socialistes a aquestes noves eleccions tenen pocs canvis respecte a les anteriors, encara que sí que destaca la reincorporació de l'exdiputada de la Diputació de València Isabel García, qui es va retirar de la candidatura en la passada convocatòria perquè estava sent investigada per una subvenció de la corporació provincial al Champi Women Racing.

En haver-se arxivat la seua investigació, la diputada s'ha reincorporat en el número sis de la candidatura de València, en el lloc que ha quedat vacant després del nomenament de Rebeca Torró com a secretària autonòmica d'Economia.

Així, els candidats del PSPV-PSOE a la província de València són José Luis Ábalos, Ana Botella, Vicent Sarrià, Josefa Andrés, Antonio Quintana, Isabel García, Martín Navarro, Gloria Calero, Rafael Darijo, Alicia Piquer, Antonio Galán, Patricia Buigues, Fernando Pascual, Isabel Cecos, i tanca la llista l'històric Ciprià Císcar.

En el cas d'Alacant, la llista la componen Pedro Duque, Patricia Blanquer, Alejandro Soler, Yolanda Seva, Lázaro Azorín, Rosa Guillén, Yolanda Zaragoza, Guillermo Sendra, Nora Taj, Miguel Ángel Gomis, Fuensanta López i Pablo Juan Martínez.

En el cas de Castelló, els components de la candidatura són Susana Ros, Germán Renau, Mari Carmen Aguilella, Federico Arnau i Rosa Ángeles Marco.

DE LUCAS, ASENSI I RALLO REPETEIXEN TAMBÉ AL SENAT

Quant al Senat, les candidatures socialistes en la Comunitat Valenciana es mantenen com estaven: a València, el catedràtic Javier de Lucas serà el cap de llista per davant de Mercedes Berenguer i Pedro Rodríguez.

A Alacant, la llista l'encapçalarà José Asensi, seguit d'Ana Martínez i Carlos Giménez; mentre que a Castelló, el número u serà Artemi Rallo, seguit d'Ana Belén Edo i Josep Lluís Grau.

Arxivat a:

Destacats