Pau Andrès, nou diputat provincial de Compromís

Andrès serà l'encarregat de representar l'ecomunicipalisme, la justícia social i el feminisme en la nova legislatura a la Diputació

Guardar

El nou diputat provincial de Compromís, Pau Andrès
El nou diputat provincial de Compromís, Pau Andrès

El regidor i portaveu d’Iniciativa-Compromís a Sant Antoni de Benaixeve, Pau Andrès, ha sigut triat hui diputat de la Diputació de València en representació de Compromís. L’elecció s’ha prodiuït després de l’acord amb la regidora i portaveu d’Iniciativa-Compromís a Alcàsser, Isa Parra, per a què siga Andrès qui represente l’ecomunicipalisme, la justícia social i el feminisme en la nova legislatura a la Diputació. 

Iniciativa-Compromís també ha agraït als diputats provincials eixints, Xavi Rius i Gloria Tello, el seu paper imprescindible al govern de la Diputació de València en els darrers anys. A més, de reconèixer la gran generositat de Tello per centrar-se a l’Ajuntament de València en una etapa política amb l’amenaça de les retallades de llibertats, privatització de serveis i menyspreu de la cultura.

Amb la tria d’Andrès com a diputat, el grup de Compromís representarà de forma més ampla al conjunt de comarques valencianes en ser ell del Camp de Túria, i la resta de representants provincials de Compromís, Dolors Gimeno de l’Horta Sud (Catarroja) i Josep Riera de l’Horta Nord (Meliana).

Pau Andrés té 38 anys, està casat i té dos fills. És llicenciat en Història i Màster de Professor d'Educació Secundària i Batxiller (Universitat de València).
 

Arxivat a:

Destacats