“Participa en la revolució valencianista”: el BLOC-Compromís presenta la seua campanya per al VIIIé Congrés Nacional

La Comissió Organitzadora del Congrés (COC) presenta una campanya basada en els valors del partit: valencianisme, feminismes, esquerres, diversitat, democràcia i ecologisme.

Guardar

bloc-campanya-val-03
bloc-campanya-val-03

La Comissió Organitzadora del Congrés del BLOC-Compromís (COC) ha presentat hui la campanya del VIIIé Congrés Nacional que se celebrarà els dies 26 i 27 de juny d’enguany. Sota el lema "Participa en la revolució valencianista", la COC vol animar a la participació en el procés precongressual i congressual que comença ara a arrancar.

La presidenta de la COC, Elena López Blat, ha explicat la campanya com "un reflex del que pretén ser el VIIIé Congrés Nacional, en el qual la participació de la militància enfortirà els valors de valencianisme, esquerres, ecologisme, feminismes, democràcia i diversitat que caracteritzen el BLOC-Compromís".

A més d’estos cartells dissenyats per Diego Mir, la COC ha preparat una sèrie de vídeos temàtics en els quals anima les valencianes i valencians a unir-se a la "revolució valencianista" i que aniran publicant-se a partir de demà i fins el dia del tancament del cens, el 18 de març.

"La campanya prèvia a l’inici del procés precongressual és importantíssima perquè la gent del BLOC-Compromís se senta part d’esta revolució i que qui encara no és membre d’esta organització valencianista puga afiliar-se a través de la web del BLOC-Compromís per participar de ple dret a tot este procés", conclou Elena López Blat.

Arxivat a:

Destacats