Oltra: "No he fet res, ni il·lícit ni immoral ni il·legal, vaig actuar amb integritat"

Afirma que no es veu de diputada en el Congrés i que encara no pot opinar de 'Sumar'

Guardar

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra
La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra

L'exvicepresidenta, portaveu i exconsellera d'Igualtat, Mónica Oltra, ha insistit aquest diumenge que no va actuar incorrectament en relació amb el procés en el qual està imputada i pel qual va dimitir, una decisió que ha justificat perquè no es "trencara" el govern del Botànic i que "el PSOE tinguera la temptació de governar en solitari".

"Jo no he fet res, ni il·lícit ni immoral ni il·legal, vaig actuar amb integritat". Així ho ha manifestat en una entrevista per al programa 'Salvados' de LaSexta, quasi dues setmanes després de reaparéixer en actes públics des que va dimitir al juny dels seus càrrecs en la Generalitat arran de la seua investigació pel presumpte encobriment dels abusos del seu exmarit a una menor tutelada. Per aquesta causa va declarar al setembre en el Jutjat d'Instrucció 15 de València, que va demanar prorrogar la investigació sis mesos i citar com a testimoni a la víctima.

Oltra ha tornat a relacionar el procés amb una "cacera de l'extrema dreta" i, respecte al seu futur, ha descartat tant postular-se com a representant de Compromís en el Congrés com tornar a exercir l'advocacia de moment, encara que ha remarcat que no pensa "renunciar" a les seues ambicions polítiques. "En qualsevol cas, contribuiré des d'on siga", ha asseverat.

A més, ha afirmat que no pot opinar sobre el projecte polític 'Sumar' que impulsa la vicepresidenta Yolanda Díaz perquè encara és "un embrió": "Deixem-li créixer".

Arxivat a:

Destacats