Oltra llança un missatge enfront de l'augment de contagis: "És molt incívic no vacunar-se"

Guardar

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, rebent la vacuna
La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, rebent la vacuna

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha volgut llançar un missatge aquest divendres enfront de l'augment dels contagis per Covid-19: "La gent que no s'ha vacunat ha de vacunar-se, no sols es posa en risc la seua vida sinó que posa en risc la salut i la vida dels altres". En la seua opinió, "és molt incívic no vacunar-se si un no té una raó física mèdica d'intolerància".

Així ho ha manifestat en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada per com s'afrontarà el Nadal enfront de la pandèmia.

Oltra ha insistit que "el que pot vacunar-se i no es vacuna no està tenint una actuació cívica" i ha recordat que "hi ha milions de persones en aquest món que volen vacunar-se i no poden" i no obstant això, "ací que tenim accés a la vacuna hi ha gent que decideix que no es vacuna", ha lamentat.

La vicepresidenta ha avançat que es reforçaran "els punts de vacunació" i que aniran "on hi haja persones i aglomeracions a vacunar". Així mateix ha demanat a les persones que si coneixen a algú que no s'ha vacunat li convencen per a que es vacune: "És la manera que hem de véncer al virus", ha remarcat.

"L'un altre ja ho coneixem, portem dos anys i és un desastre emocional i econòmic anar a restriccions", ha incidit.

De cara a les festes nadalenques, la Conselleria de Salut Pública ja està treballant i també s'està estudiant l'"encaix jurídic" del passaport Covid. Oltra entén que "quan tot això estiga més o menys clar hi haurà una comissió interdepartamental en la qual es valorarà quals són les actuacions" que es duran a terme.

Destacats