Oltra insisteix que es complirà la llei amb Port Mediterrani

La vicepresidenta del Consell ha insistit que donarà tràmit a propostes ajustades a la legalitat

Guardar

intuo archivo ep
intuo archivo ep

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha insistit aquest dimarts que el Consell complirà amb l'ordenament jurídic sobre el projecte Port Mediterrani perquè "s'han acabat els temps en què s'havia promés grans inversions i es deixaven forats negres que paguem tots els valencians".

Oltra, després d'assistir a la inauguració de l'IV Congrés Go Global, ha fet aquestes declaracions, preguntada pels mitjans, després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) haja anul·lat la resolució de la Conselleria d'Habitatge del 10 d'octubre de 2016 que denegava la proposta del Pla d'Actuació Territorial Estratègica (LLIGUE) 'Port Mediterrani' i demanava al Govern valencià un nou informe perquè el projecte comercial siga sostenible.

Sobre aquest tema, ha explicat que "òbviament" després de la resolució del tribunal "es retrotrauran les actuacions al moment en què la justícia ha dit que es retrotraguen i es tornaran a fer els passos que l'ordenament jurídic marca".

En aqueix sentit, ha insistit que el Consell, "com sempre, donarà tràmit a qualsevol proposta si aquesta proposta s'ajusta a la legalitat i l'ordenament jurídic". En cas contrari, "ja siga per raons ambientals, per l'ordenament jurídic en matèria econòmica o per qualsevol altra causa que xoc amb la legalitat, perquè no es pot donar curs".

Oltra ha recalcat que això és "una qüestió de tota lògica" perquè en la Comunitat Valenciana "ja s'han acabat els temps en els quals venia la gent suposadament a fer grans inversions, però que deixaven forats negres que després havíem d'assumir els valencians" i més quan, ha recordat, "moltes vegades" després la Justícia deia que aqueixos projectes "no s'ajustaven a dret".

 

Arxivat a:

Destacats