Oltra insisteix a implantar la taxa turística: "Per què un valencià ha de pagar-la a París i a l'inrevés no?"

Guardar

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra
La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra

La vicepresidenta i portaveu del Govern valencià, Mónica Oltra, ha insistit en la implantació de la taxa turística en la Comunitat i s'ha preguntat: "Per què una persona de València o Xàbia ha d'anar a París i pagar-la i a l'inrevés no?".

Oltra s'ha pronunciat així en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada per les diferències entre Compromís, Unides Podem i PSPV en relació amb la taxa. Aquesta setmana es va decidir no incloure-la en la llei d'acompanyament als pressupostos al no aconseguir aquests tres partits arribar a un acord.

En concret, es va acordar en Les Corts que PSPV, PP, Ciutadans i Vox no donarien suport a aquesta esmena i, davant això, Compromís i Unides Podem van decidir mantenir la taxa 'viva' per al debat de la llei, que se celebrarà el dia 20.

Sobre aquest tema, Oltra ha indicat que es tracta d'una qüestió que es continuarà debatent i estudiant i ha recordat que les comunitats autònomes en les quals està implantada "no fan més que pujar turistes".

Arxivat a:

Destacats