Oltra: "Eixim a liderar el projecte i volem accedir a la Presidència"

Guardar

oltra_presentacion
oltra_presentacion

Compromís ha presentat aquest dimarts les seues llistes a les Corts amb la tradicional foto de família, que suposa el punt de partida per a les eleccions del 28 d'abril. La seua candidata a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha destacat la importància de revalidar les polítiques del Botànic i ha agregat: "Eixim a liderar aqueix projecte i volem que Compromís accedisca a la Presidència de la Generalitat".

L'objectiu, ha dit en declaracions als mitjans, és que "les polítiques d'urgència i emergència, de rescatar persones, d'aquesta legislatura es convertisquen també en polítiques de transformació profunda de les estructures econòmiques, socials i també de la convivència".

Preguntada sobre amb quina força es veurien recolzats per a accedir a la Presidència, Oltra ha assenyalat que en un sistema parlamentari "presideix el govern aquella força política i aquella persona que té més suport parlamentari" ja que així està configurat el sistema constitucionalment.

La candidata ha volgut també posar de manifest la "il·lusió" dels integrants de la llista, que salen "del procés participatiu i democràtic més important que es fa en tota Espanya" i en el qual han participat quasi 50.000 persones, l'1% de la població valenciana.

"Les eleccions del 28 d'abril són necessàries per a revalidar les polítiques que el Govern del Botànic ha fet durant aquests quatre anys, que han millorat sensiblement la vida de la gent. Hui es viu millor que fa quatre anys", ha agregat.

Destacats