Oltra després de la seua personació en la causa per presumpte encobriment d'abusos del seu ex: "No comente estratègies de defensa"

Guardar

La vicepresidenta Mónica Oltra en la roda de prensa posterior al Consell
La vicepresidenta Mónica Oltra en la roda de prensa posterior al Consell

La vicepresidenta del Govern valencià i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha declinat aquest divendres pronunciar-se respecte a la seua personació en la causa sobre el presumpte encobriment dels abusos del seu exmarit a una menor tutelada, seguint la seua decisió de no comentar "estratègies de defensa" de ningú i en cap cas.

"Ja saben que no comente estratègies de defensa. No la comente d'uns altres i menys puc comentar la que m'afecta a mi, entre altres coses, perquè no depén de mi", ha respost la responsable autonòmica quan se li ha preguntat per aquest assumpte després de signar amb la secretària d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere, Ángela Rodríguez, el protocol d'aplicació en la Comunitat Valenciana del Pla Corresponsables del Ministeri d'Igualtat.

Mónica Oltra ha recordat també la seua condició d'"advocada" i ha assenyalat que "igual que un cirurgià no s'opera a si mateix" ella, com a lletrada, tampoc es defensa ni intervé en la seua defensa. "Igual que un cirurgià no s'opera a si mateix", ha insistit.

"Jo tinc un gran perill, soc advocada d'exercici i llavors he preferit no participar en l'estratègia de la defensa de la mateixa forma que un cirurgià no s'opera a si mateix perquè no té claredat de mires per a això", ha agregat sobre aquest tema.

Arxivat a:

Destacats