Oltra critica que el bus de Hazte Oír "reivindique" la imatge de Hitler encara que siga "tuneada"

Guardar

hazte_oir_hitler
hazte_oir_hitler

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha criticat aquest divendres que l'autobús de l'associació Hazte Oír "contra el feminisme radical" que recorrerà diverses ciutats d'Espanya fins al 8M, "reivindique" la imatge d'Adolf Hitler: "El mer fet que es passegen amb la imatge d'un dels personatges més sinistres i malvats de la història de la humanitat ja genera repulsió".

"Reivindicar a eixe personatge encara que siga amb una foto 'tuneada' d'un autobús crec que s'haurien de fer mirar quina classe de missatge estan manant i quina classe de persones o entitat reivindica la imatge d'un dels personatges més sinistres" de la humanitat, ha assenyalat davant les preguntes dels mitjans.

Oltra ha assenyalat en primer lloc destacat que "alguna cosa s'ha avançat" quan aquesta associació ja no és una entitat d'utilitat pública i ha subratllat que "tot el que intente fer passos arrere en drets de les dones i de les persones en general és dolent, fa mal a la societat en el seu conjunt".

Ha advertit que "retallar drets sempre és dolent per a la societat en el seu conjunt, no solament per al col·lectiu al qual se li retallen, al qual es discrimina, es vitupera o al qual es llancen missatges d'odi".

En tot cas, ha destacat que els valencians, quan han arribat busos amb aquest tipus de missatges "profundament odiosos" s'han "escandalitzat" i els han rebutjats. "Som un poble obert, solidari, acollidor, de pau i no ens agraden els que tenen l'odi per bandera perquè fan mal a molta gent", ha asseverat Oltra.

Arxivat a:

Destacats