Oltra creu que "estaria bé" prescindir de les sigles per a un projecte unitari de l'esquerra

Guardar

La vicepresidenta Mónica Oltra en una roda del Consell
La vicepresidenta Mónica Oltra en una roda del Consell

La vicepresidenta de la Generalitat i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha considerat que "estaria bé" prescindir de les sigles a l'hora de formar una aliança de les formacions a l'esquerra del PSOE, però ha demanat abordar aquesta qüestió com un "projecte col·lectiu".

Així s'ha pronunciat Oltra aquest dimarts en una entrevista en L'Hora de la 1 de TVE, en ser preguntada sobre la possibilitat d'articular un projecte de l'esquerra entorn de la figura de la vicepresidenta del Govern, Yolanda Díaz.

"En política es parla molt i s'escolta molt poc", ha remarcat Oltra, que ha demanat abordar aquest assemblatge "sense apriorismes, sense línies roges" i asseient-se a escoltar "amb menys egos". Així, ha coincidit amb Díaz a plantejar que el punt de partida siga "escoltar".

De fet, ha rebutjat abordar el projecte en termes electorals, ja que prefereix "parlar de política que d'eleccions": "L'excés d'electoralisme mata a la política", ha asseverat.

Preguntada per si Íñigo Errejón cabria també en aquest projecte ha respost: "Per descomptat, és un actor polític de primera línia del qual no es pot prescindir", però també ha advocat per incloure a la portaveu de Más Madrid, Mónica García, "i molta més gent".

Arxivat a:

Destacats