Oliver espera "un govern progressista que deixe arrere l'amenaça de la dreta fonamentalista"

Guardar

WhatsApp Image 2019-05-26 at 12.45.09
WhatsApp Image 2019-05-26 at 12.45.09

La candidata de Unides Podem a l'Alcaldia de València, María Oliver, ha assenyalat, preguntada per què espera d'aquesta jornada electoral, que "ser alcaldessa estaria molt bé" però "sobretot un govern progressista que deixe arrere l'amenaça de la dreta fonamentalista".

Així ho ha asseverat l'alcaldable després d'exercir el seu dret a vot en el Col·legi Teodoro Llorente. Oliver ha cridat al vot i ha confiat que es registre una participació alta malgrat que "estem tots resacossos després de la victòria d'ahir" del València CF en la Copa del Rei.

"Però la victòria d'ahir no compta com a vot", ha bromejat la candidata, que ha apuntat que creu que els ciutadans acudiran a les urnes perquè s'estan "jugant moltíssim i la gent ho sap".

María Oliver ha considerat que a Unides Podem aquesta campanya li ha assegut "molt bé" i ja han guanyat alguna cosa perquè ha aconseguit que es parle de "els temes importants per als pròxims quatre anys", entre els quals ha citat l'habitatge, l'equitat entre barris i la relació de la ciutat amb el Port.

"I això ho hem fet nosaltres. Quan l'adversari se'n ve a les teues posicions ja has guanyat alguna cosa, però hem de votar per una ciutat progressista i valenta", ha instat.

Destacats