Muñoz recorda al PP que "Mazón, com a president de la Diputació, està entre els millors pagats d'Espanya, amb quasi 90.000 € amb complements, cobra més que el president de la Generalitat"

Guardar

José Muñoz en el Comité Federal del PSOE
José Muñoz en el Comité Federal del PSOE

El Portaveu d'Hisenda i Pressupostos del PSPV-PSOE en Les Corts, José Muñoz ha recordat al PP que "Mazón, com a president de la Diputació, està entre els millors pagats d'Espanya, amb quasi 90.000 € amb complements, cobra més que el president de la Generalitat. I gestiona un pressupost menor als 300 milions d'euros, un 1% del total de la GVA". Així s'ha manifestat Muñoz després de les declaracions dels populars i ha destacat que "el cinisme del PP els arriba per a oblidar-se del sou d'escàndol que cobra Ayuso, amb més de 100.000 €".

En aquest sentit, el dirigent socialista els ha acusat de "no tindre vergonya" i els recorda que "el vicepresident de Castella i Lleó cobra 100.000 € per insultar a dones i persones amb discapacitat", i que "fins a 31 alts càrrecs d'eixe mateix govern superen el sou del president".

Finalment, Muñoz ha assenyalat que "s'ha augmentat el salari dels alts càrrecs en la mateixa quantia que la de tots els empleats públics de la GVA", i defensa que "el 83% del total pressupostat va destinat a reforçar els mecanismes socials".

Arxivat a:

Destacats