Muñoz: "El PP fa política contra els valencians en intentar boicotejar les decisions del Consell en plena pandèmia"

Guardar

jose muñoz
jose muñoz

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, ha titllat d'"absoluta irresponsabilitat", que el Partit Popular intente "boicotejar les decisions del Consell contra la COVID-19 en plena pandèmia" i ha assenyalat que aquesta actitud dels populars es basa a "fer política contra els valencians i valencianes". Així ho ha indicat després de conéixer les declaracions d'Eva Ortiz a qui ha recordat que tots els contractes d'emergència "són públics, transparents i s'ajusten al mil·límetre a la legalitat": "El Partit Popular està intentant fer un ús injust de l'Agència Antifrau", ha destacat.

En eixe sentit, Muñoz ha acusat el PPCV de "posar bastons a les rodes de les mesures que ha pres el Consell per a salvar milers de vides" i de fer-ho solament "per una simple qüestió partidista". Així, el dirigent socialista ha assegurat que l'única guia d'actuació dels populars és "intentar dinamitar tot allò que beneficie als valencians i valencianes" perquè la seua política es basa en el "com pitjor, millor".

Per tot això, el també portaveu socialista d'Hisenda en Les Corts ha considerat "cridaneres" que aquestes declaracions les faça un partit com el PP "responsable de multitud de casos de corrupció en la Comunitat Valenciana que encara continuem pagant tots els valencians i valencianes". "La seua manera de fer política està basada constantment en el cinisme, la mentida i la calúmnia", ha lamentat Muñoz.

Arxivat a:

Destacats