Muñoz: “El Consell de Ximo Puig és honrat, transparent i no ha tingut ni un sol cas de corrupció en cinc anys malgrat els continus embolics del PP”

El portaveu socialista d'Hisenda en les Corts Valencianes, José Muñoz, destaca que “tots els mecanismes ordinaris de control i transparència estan en marxa, afecten a qui afecten”

Guardar

jose_munoz_pspv
jose_munoz_pspv

El portaveu socialista d'Hisenda en Les Corts Valencianes, José Muñoz, ha assegurat hui que "el Consell de Ximo Puig és un Govern honrat, transparent i que no ha tingut ni un sol cas de corrupció en cinc anys malgrat les contínues acusacions inventades del PP per a desacreditar la bona gestió de l'Executiu valencià". Així ho ha afirmat Muñoz en resposta a la portaveu d'Hisenda del PPCV, Eva Ortiz, a qui ha recordat que ni el president ni el seu Consell "tenen res a ocultar".

"Prova del compromís del Consell del Botànic amb la transparència i la rendició de comptes és que tots els mecanismes ordinaris de control i transparència estan en marxa, s'investigue a qui s'investigue i afecte a qui afecte", ha manifestat el diputat socialista. Així mateix, recordat a Ortiz "els nombrosos casos de corrupció del PP en la Comunitat Valenciana, que van portar a aquesta terra a un forat negre del qual encara tots els valencians i valencianes continuen pagant els plats trencats".

En aquest sentit, ha lamentat que el Partit Popular "vulga fer veure que tots els partits són com ells" i ha afirmat que "tots els intents per tirar per terra el treball impecable del president i el seu Consell han caigut en sac trencat". "Per molt que han intentat embullar i furgar per a fer aflorar casos de corrupció comparables als quals van protagonitzar els seus dirigents, han sigut incapaços, perquè aqueixos casos no existeixen", ha subratllat Muñoz, que ha afegit que "no hi ha més que veure com les contínues denúncies del PP en aquest sentit han sigut sistemàticament arxivades".

Arxivat a:

Destacats