Muñoz denuncia que el PP “invente trames quan ni tan sols existeix un contracte adjudicat”

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE recorda a Ortiz que “l'època en què el PP utilitzava les institucions per a obstaculitzar investigacions va passar”: “ara detecten, investiguen i sancionen”

Guardar

José-Muñoz
José-Muñoz

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha considerat hui "vergonyós" que el Partit Popular "invente trames quan ni tan sols existeix un contracte adjudicat". Així ho ha manifestat Muñoz en resposta a les declaracions de la secretària general del PPCV, Eva Ortiz, a qui ha recordat que "l'època en què el Partit Popular utilitzava al seu antull les institucions per a obstaculitzar investigacions sobre el seu partit ha quedat arrere" i ha destacat que, amb aquest Consell, "ha quedat demostrat que ara les institucions funcionen i són transparents".

"El PP encara no ha assumit que l'època en la qual es dedicaven a manipular les institucions per a tirar terra sobre els seus excessos ha acabat", ha afirmat Muñoz, que ha subratllat que "enfront del temps en què el PP destruïa impunement els ordinadors de Bárcenas per a evitar investigacions sobre la major trama de corrupció en aquest país, ara les institucions fan el seu treball". El dirigent socialista ha recordat que "ha sigut la pròpia administració la que ha detectat una disfunció, ha activat uns mecanismes d'investigació i ha sancionat, que és el que han de fer unes administracions netes i independents".

Per això, ha instat a Ortiz a "deixar de manipular i retorçar la realitat". "On sí que hi ha hagut adjudicacions ruïnoses, algunes de les quals encara estan per explicar, és en institucions governades pel PP", ha recordat Muñoz, que s'ha referit a "l'adjudicació del contracte de fems d'Orihuela, que ha acabat costant 4,7 milions d'euros als oriolans i oriolanes gràcies al vot de la senyora Ortiz, entre altres". Així mateix, ha celebrat que la direcció del PP "advoque ara per la transparència i la rendició de comptes" i ha instat a Ortiz a "trencar el vergonyós silenci que el seu partit guarda sobre la trama que vincula a la màfia russa amb el PP d'Alacant". "Cal preguntar-se si Ortiz i la direcció del PP estan interessats a conéixer la veritat o només busquen la seua salvació personal davant els congressos que s'aveïnen en la seua formació", ha afegit Muñoz. "En aquesta administració no existeix cap trama i el PP, que és un expert en la matèria, hauria de saber-lo millor que ningú: l'època de les trames va acabar quan la ciutadania va traure al Partit Popular de les institucions", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats