Muñoz critica al PP per "hipòcrita" i afirma que el nombre de càrrecs és "molt inferior" en comunitats on governen

Guardar

El portaveu d'Hisenda del Grup Socialista en Les Corts i secretari d'Organització del PSPV-PSOE José Muñoz
El portaveu d'Hisenda del Grup Socialista en Les Corts i secretari d'Organització del PSPV-PSOE José Muñoz

El portaveu socialista d'Hisenda del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Jose Muñoz, ha titllat d'"hipòcrita" al PPCV i els ha recordat que el nombre d'alts càrrecs en la Comunitat Valenciana "és molt inferior" al d'altres comunitats on ells governen com Galícia, Madrid o Andalusia.

Així ha respost Muñoz a les crítiques al Consell abocades aquest dissabte per la secretària general del PPCV, Eva Ortiz. En aqueix sentit, Muñoz ha indicat que l'estructura del Consell és "la necessària en aquests moments" i que l'època "on s'unflava l'administració a base de "enchufismos" es va acabar en el moment en què la ciutadania "va condemnar al Partit Popular a l'oposició".

Així mateix, Muñoz ha assegurat que els valencians i valencianes "cada dia noten com el Govern valencià soluciona els seus problemes més ràpid que en altres llocs", la qual cosa ha atribuït a "l'actual estructura d'aquest Consell", formada per "funcionaris públics i gent molt qualificada per a abordar les necessitats actuals d'aquesta Comunitat i de la seua població".

A més, el dirigent socialista ha instat al PP a recordar "com era l'administració quan ells governaven", i ha afirmat que, "almenys ara, tots els valencians i valencianes tenim la seguretat que ningú ens està robant ni un euro": "Aquest Govern gestiona els diners de tots els ciutadans de manera honrada i amb una transparència impecable", ha destacat.

Per això, Muñoz ha animat al PPCV a parlar amb els presidents de les comunitats on ells governen, com Ayuso, Moreno Bonilla o Feijóo, per a proposar-los "plans de retallades de l'Administració Pública en aqueixes autonomies" ja que són "bastant més elevades que en aquesta Comunitat" i ha indicat que els quiosquets als quals el PP fa referència "no existeixen des que el PP es va anar del govern i el Botànic va arribar a les institucions".

Finalment, Muñoz ha indicat al PPCV i ha indicat que el vertader ADN d'aquest Consell és "fer política de debò per a millorar la vida de tots, sobretot d'aquells que menys tenen" alguna cosa que, per al portaveu d'Hisenda, s'allunya molt de la forma que tenia el PP de gestionar els diners de tots: "Els valencians i valencianes coneixen perfectament la diferència entre els governs del PP i del Botànic i així ho fan saber en les urnes; revalidant la confiança en aquest Govern".

Arxivat a:

Destacats