Muñoz: "Ara que el PP no està en les institucions les ajudes arribaran, no se n'aniran a les butxaques de consellers com Blasco"

El portaveu d'Hisenda del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha afirmat que en aquests anys de govern "ha quedat demostrat que el Consell de Ximo Puig compleix amb la seua paraula"

Guardar

El portaveu d'Hisenda del Grup Socialista en Les Corts i secretari d'Organització del PSPV-PSOE José Muñoz
El portaveu d'Hisenda del Grup Socialista en Les Corts i secretari d'Organització del PSPV-PSOE José Muñoz

El portaveu d'Hisenda del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha assegurat aquest divendres que "ara que el PP no està en les institucions les ajudes arribaran, no se n'aniran a les butxaques de consellers com Rafael Blasco". Així s'ha manifestat Muñoz en resposta a les últimes declaracions del popular Rubén Ibáñez, a qui ha recordat que "aquest Consell es preocupa i ocupa dels sectors més afectats, de fet és el govern autonòmic que més ajudes directes ha destinat".

"El PP hauria de començar a fer una oposició digna i allunyar-se d'arguments demagògics amb els quals solament busca aprofitar-se de totes aquelles persones que estan travessant una situació complicada a causa de la crisi sanitària i a les restriccions" ha assenyalat el diputat socialista, i afegit que "la bancada popular ja ha demostrat en més d'una ocasió que no poden donar lliçons de gestió, només cal recordar com era el seu modus operandi quan governaven".

En aquest sentit, el també secretari d'Organització del PSPV-PSOE ha instat el PP a "treballar per a ajudar als més afectats i no per a crear enfrontaments ficticis amb l'únic objectiu d'intentar treure rèdit polític". "El govern de Ximo Puig compleix amb la seua paraula i té clara el seu full de ruta: garantir una sortida justa i social de la crisi de la COVID-19" ha subratllat.

Finalment, Muñoz ha recordat que la Comunitat Valenciana "és la comunitat autònoma que més ajudes destinada per a pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia amb 380 milions d'euros per als més afectats". "Lamentablement no ocorre el mateix en altres llocs on governa el PP" ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats