Mundina (PP): "L'actuació en l'avinguda de Pérez Galdós és un nou desastre tàctic del Govern de Ribó i PSOE"

Els populars es mostren sorpresos de la despesa d'un milió d'euros per a portar avant un nou pegot urbanístic com van fer amb la plaça de l'Ajuntament

Guardar

Imatges de les obres de millora de l'avinguda Pérez Galdós
Imatges de les obres de millora de l'avinguda Pérez Galdós

El regidor del Grup Municipal Popular, Carlos Mundina, ha advertit que el Govern de Ribó i PSOE tornarà a balafiar un milió d'euros per a realitzar una actuació en l'avinguda Pérez Galdós que és "un altre nou desastre" amb habilitació d'un tram de calçada per a vianants però sense ampliar la vorera, deixant un escaló de la vorada de la vorera.

Mundina ha assenyalat que "la nova actuació suposarà obstacles per al vianant i no és una zona segura per als vianants, per la qual cosa seran moltes les reclamacions per accidents de vianants que rebrà l'Ajuntament. No es pot continuar fent aquesta castanya d'actuacions a la ciutat de València com ja van fer en l'actuació provisional en la plaça de l'Ajuntament. Un nou exemple del que no havia de fer la capital europea del disseny".

Els populars han demanat al Govern de Ribó i PSOE que "no òmpliguen la ciutat de nyaps urbanístics com la que hem vist en l'avinguda Pérez Galdós i quan vagen a actuar en algun barri que es faça de manera definitiva. En aquest cas si volen ampliar voreres que es faça bé i no amb el pegot que suposa convertir una part de la calçada com a vorera".

Destacats