Morera es presentarà a les primàries de Compromís per a anar en la llista autonòmica però sense encapçalar-la

Guardar

morera_corts
morera_corts

El president de Les Corts, Enric Morera, ha anunciat aquest dimarts la seua intenció de concórrer a les primàries de Compromís per a formar part de la llista autonòmica, encara que no per a liderar-la, amb l'objectiu d'"ajudar i consolidar el Govern del Botànic i assumir nous reptes".

"Amigues i amics, com sabreu, en breu se celebraran les primàries de Compromís, en les quals es triaran els candidats i candidates a les pròximes eleccions valencianes. És per açò que vull comunicar-vos que he decidit presentar-me per a ajudar i consolidar el Govern del Botànic i assumir nous reptes", ha assegurat el també president del Bloc en un missatge en xarxes socials.

Mentre Compromís ultima el reglament que regirà la celebració de les primàries, Morera ha fet pública la seua voluntat de formar part d'aquesta llista. Morera ha sigut diputat autonòmic des de 2007 i en 2015 ja va ser el número dos per la província de València, per darrere de Mónica Oltra, aspirant a la Presidència de la Generalitat. L'Acord del Botànic el va situar eixe mateix any com a president de Les Corts Valencianes.

Destacats