Morera creu que no té "cap sentit ni base jurídica" mantenir en la presó als polítics catalans presos

Guardar

enric morera corts
enric morera corts

El president de les Corts, Enric Morera, considera que no té "cap sentit, ni base jurídica mantenir a la presó preventiva" als exconsellers catalans presos pel 'procés', tal com ha manifestat en el seu compte de Twitter.

https://twitter.com/enricmorera/status/1036216540138483713

Al seu judici, no té "sentit" la presó preventiva en què es troben els exdirigents catalans Josep Rull, Raül Romeva, Joaquim Forn i Dolors Bassa, l'exvicepresident Oriol Junqueras, l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell, l'expresident d'ANC, Jordi Sánchez, i el president d'Òmnium, Jordi Cuixart.

Morera ha repiulat un missatge del periodista Jordi Évole en el qual aquest explicava que havia anat a veure a la presó a Cuixart i agregava que desitjava "la seua llibertat i la dels seus companys".

"Té raó", indica Morera en el seu missatge d'aquest diumenge, que apunta a més que "cal cercar diàleg, acords sobre base política i no d'acusació penal".

En un altre missatge recent també ha qüestionat l'assumpció per part de l'Estat de la defensa del jutge de l'Audiència Nacional Pablo Llarena a Bèlgica: "545.000 euros per a defensar al jutge Llarena que en una activitat privada i molt bé remunerada sembla que va revelar secrets de la instrucció I la separació de poders?".

Destacats