Morant demanarà a Mazón que "trenque amb el govern de Vox" en el Consell: "Mai havia d'haver entrat la ultradreta"

Guardar

 La ministra de Ciència, Diana Morant, en declaracions als mitjans
La ministra de Ciència, Diana Morant, en declaracions als mitjans

La secretària general del PSPV-PSOE i ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, ha avançat que en la reunió que mantindrà este dijous amb el president de la Generalitat i del PP en la Comunitat Valenciana (PPCV), Carlos Mazón, li demanarà que "trenque" amb Vox, "amb la ultradreta", com a soci en el Consell.

"Mai havia d'haver entrat la ultradreta en el govern de la Generalitat", ha afirmat Morant, que s'ha pronunciat d'esta manera abans de participar este dimecres en la manifestació del Dia del Treball celebrada a València.

Així, preguntada per la reunió prevista amb Mazón, la dirigent socialista ha indicat que acudix a ella "amb un ànim constructiu", al mateix temps que ha recordat que ha sigut "citada pel president de la Generalitat com a cap del principal partit de l'oposició" en la Comunitat Valenciana.

Diana Morant ha destacat que assistirà a esta trobada per a "demanar una cosa per damunt de totes" a Carlos Mazón, segons ha dit, "que trenque amb la ultradreta i el govern de Vox". La ministra ha assenyalat que Mazón "va ser el primer president" autonòmic que després de les últimes eleccions autonòmiques "va obrir el govern a la ultradreta".

Morant ha manifestat que "la societat valenciana, els valencians i les valencianes, no mereixen tindre governant a la ultradreta, amb tot el que significa i amb totes les proposicions retrògrades que està presentant en Les Corts Valencianes".

Referent a això, ha apuntat que "l'última" ha sigut "la desnormalització del valencià imposada pel mateix Consell". "No ens ho mereixem i això és el que demanaré a Mazón, que trenque amb la ultradreta", ha insistit la secretària general del PSPV-PSOE.

Destacats