Montón revela que va dimitir quan va saber que el seu cas se n'anava a judicialitzar i no volia estar aforada

Guardar

carmen_monton
carmen_monton

L'exministra de Sanitat Carmen Montón ha revelat aquest dijous que va prendre ràpidament la decisió de dimitir quan va tindre coneixement que el cas del seu màster se n'anava a judicialitzar i ella no volia estar aforada perquè preferia ser tractada com una ciutadana més.

"Se'm va fer arribar que la qüestió se n'anava a judicialitzar. Per açò vaig parlar amb el president i vaig voler ser ràpida i renunciar a l'aforament", ha explicat en una entrevista en Onda Cero, recollida per Europa Press. Açò explica per què tan sols unes hores abans de la seua precipitada renuncia el president del Govern, Pedro Sánchez, afirmara als periodistes en el Senat que la seua ministra anava a seguir en el càrrec.

La també exconsellera reconeix que no sap qui va interposar la denúncia anònima que va obrir una investigació sobre el màster de gènere que va cursar a distància en la Universidad Rey Juan Carlos, però creu que es tracta d'una persona que evidentment tenia alguna cosa contra ella.

L'endemà passat que la jutgessa haja arxivat el seu cas en considerar que Montón no es va beneficiar de cap tracte de favor ni privilegi, l'exministra ha elogiat la "talla política i humana" del president del Govern, Pedro Sánchez, contra el qual no té "ni una paraula de retret".

Montón assegura que Sánchez no li va forçar a dimitir, sinó que les decisions que van anar prenent les van adoptar "de mutu acord". Amb el pas del temps, l'exministra no creu que la dimissió fóra un acte precipitat i ho defèn com el més adequat en eixe moment per a "no entorpir" la "tasca superior" del Govern, "que ha de fer moltes coses per Espanya i per la societat".

Sobre el seu futur, precisa que mai s'ha anat de la política, que forma part del seu ADN i sosté que l'experiència que ha atresorat com a diputada, consellera valenciana i ministra és una cosa que ha de marcar el seu futur.

Arxivat a:

Destacats