Monasterio (Vox) defensa el pin parental enfront de "l'adoctrinament"

Guardar

monasterio
monasterio

La portaveu de Vox en l'Assemblea de Madrid, Rocío Monasterio, ha defensat aquest dimecres el 'pin parental' enfront de l'"adoctrinament del pancatalanisme" i ha instat al PP i Ciutadans en la Comunitat Valenciana a "posar-se del costat de la llibertat" i donar suport a la Proposició No de Llei presentada per Vox en el parlament autonòmic per a la implantació d'aquesta mesura.

Així ho ha manifestat en declaracions als mitjans a les portes de Les Corts Valencianes, després de participar en els tres minuts de silenci que han guardat els parlamentaris valencians per l'últim assassinat masclista a Moraira.

Monasterio ha explicat que ha vingut a València "a defensar la llibertat enfront d'aquells que volen imposar la seua ideologia i enfront d'aquells que s'atreveixen a dir que els xiquets són de l'Estat i no dels pares" i ha defensat el 'pin parental' com "la millor eina perquè els pares ens puguem defensar d'aquells que volen prendre les aules per a imposar una ideologia".

Per aquest motiu, espera que el Partit Popular i Ciutadans a Les Corts Valencianes "sàpien posar-se del costat de la llibertat perquè dubtosament podran defensar la llibertat, l'educació i als valencians enfront de l'adoctrinament del pancatalanisme si no s'atreveixen a defensar el pin parental", ha apuntat.

Monasterio insta a totes dues formacions a "fer un pas ja de valentia" per a "estar amb els pares, i amb la llibertat" enfront de la senyora Celaá (ministra d'Educació), enfront dels comunistes, enfront del socialisme que el que fa és imposar la dictadura i vol arrabassar-li als pares als seus fills i entrar fins a l'últim racó de les nostres cases a dir-nos com hem de pensar, com hem de parlar i com ells volen educar als nostres fills".

Monasterio confia en que "el PP i Ciutadans entenguen que aquesta és una batalla fonamental" i que "l'educació és el que forja les futures generacions, la qual cosa fa que els nostres xiquets tinguen capacitat i independència de pensament i de criteri i que, en un futur, puguen triar i construir un futur en llibertat".

Preguntada pels arguments del PPCV per a no donar suport a la PNL sobre el pin parental que assenyalen que existeix jurisprudència del Tribunal Suprem en contra,Monasterio creu que "el PP no ha llegit la Constitució amb detall" i ha assenyalat que "el (article) 27.3 ho detalla perfectament i preval el dret dels pares al fet que siguen respectades les seues conviccions morals i religioses". "No sé si el PP ara es desmarcarà de la defensa de la Constitució, espere que no", ha remarcat.

La dirigent de Vox confia que "Cs i el PP es posen de costat de la llibertat, si no, els seus votants hauran de reflexionar molt seriosament què és el que han votat perquè algú que diu que defensa la llibertat i arrabassa el dret dels pares a educar als seus fills en llibertat és algú que es posa del costat de la dictadura del socialisme, i jo espere que el partit Popular i Ciutadans no siguen ací".

Destacats