Mollà celebra que per primera vegada el cava de Requena tinga representació amb vot en el Consell Regulador de la Denominació d'Origen

La consellera destaca l'esforç dels viticultors de Requena i la seua gran mobilització per a aconseguir l'objectiu

Guardar

Copes de cava
Copes de cava

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, es felicita que per primera vegada el cava de Requena tinga representació amb vot en el Consell Regulador de la Denominació d'Origen del Cava.

Així ho ha assenyalat Mireia Mollà després de conéixer-se que Fernando Medina, que encapçalava una candidatura conjunta del cava d'Almendralejo i del cava de Requena, haja sigut triat vocal del Consell.

Mollà ha destacat l'esforç dels viticultors de la zona de Requena, que s'han mobilitzat activament per a disposar d'un representant en el Consell i ha recordat que la Conselleria ha estat acompanyant i recolzant aquesta candidatura conjunta.

És la primera vegada en 36 anys que s'ha aconseguit un representant de Requena en les eleccions al Consell Regulador del Cava, un representant perquè s'escolte als viticultors de Requena, que defense els seus interessos i col·labore amb els d'altres zones.

Cal assenyalar que la zona de Requena és la segona en producció de cava i el municipi de Requena el que té més viticultors censats de tota Espanya. Aquesta candidatura és una representació del cens de viticultors.

Arxivat a:

Destacats