Merino proposa a Puig una baixada d'impostos per a pal·liar "l'infern fiscal" de la Comunitat Valenciana

La síndica de la formació liberal assegura que "Puig pot trobar un aliat en Cs, però els llastos de socis impedeixen l'avanç de molts aspectes"

Guardar

La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Ruth Merino, al costat del President de la Generalitat, XIMO PUIG
La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Ruth Merino, al costat del President de la Generalitat, XIMO PUIG

La síndica Ciutadans (Cs) en Les Corts, Ruth Merino, ha proposat al President de la Generalitat, Ximo Puig, "una baixada d'impostos per a pal·liar l'infern fiscal que és la Comunitat Valenciana". "És necessària una reforma autonòmica tributària ambiciosa", ha defensat Merino després de reunir-se amb Ximo Puig per a traslladar-li les seues propostes al decret anticrisi.

Per a la síndica de Cs, "el més important, pel seu efecte immediat per a esmorteir la inflació, és deflactar l'IRPF". També ha demanat que "s'estudien compensacions en la factura de la llum com s'ha fet amb la gasolina".

A més, ha advocat per "ajudes sectorials per als sectors electrointensius" i li ha traslladat a Puig la seua "preocupació pel sector ceràmic, asfixiat pels costos energètics". En aquest sentit, ha enlletgit "el paper de Sánchez al Marroc en perjudici del sector ceràmic".

D'altra banda, ha apostat per "fer valoracions de les polítiques públiques per a saber com s'inverteixen els recursos i la seua eficiència".

Finalment, Merino ha reivindicat "la proactivitat de Ciutadans·, com fem sempre, en pandèmia i ara, Cs ve a aportar". "En nosaltres pot trobar aliats per a moltes coses, però mentre tinga llastos de socis que no li permeten acostar-se a les postures moderades suposa un impediment en l'avanç de molts aspectes", ha advertit.

Arxivat a:

Destacats