Merino insta al Consell a "posar-se les piles" després de les crítiques del Síndic de Greuges a la "gestió caòtica d'Oltra i Barceló"

Cs defensarà en el pròxim ple la proposta per a eliminar l'obligació de les mascaretes en interiors

Guardar

La síndica de Ciutadans (Cs) a Les Corts valencianes, Ruth Merino
La síndica de Ciutadans (Cs) a Les Corts valencianes, Ruth Merino

La síndica de Ciutadans (Cs) a Les Corts valencianes, Ruth Merino, ha instat el Consell a "posar-se les piles i fer els deures" després de les crítiques que el Síndic de Greuges ha abocat, en la presentació del seu informe anual, sobre la "gestió caòtica" de les Conselleries d'Igualtat i de Sanitat.

En roda de premsa posterior a la junta de síndics, la portaveu parlamentària del grup liberal ha lamentat la "millorable gestió de Mónica Oltra, que compta amb un pressupost duplicat en els últims anys per a atendre els més vulnerables, però continua incomplint els terminis de resolució dels expedients de dependència i de la renda valenciana d'inclusió". A més, ha assegurat que la situació sanitària "deixa molt a desitjar i arrossega moltes mancances, com ha evidenciat el Síndic".

D'altra banda, Merino ha avançat que, en el ple de la setmana que ve, es debatrà la iniciativa de Ciutadans per a llevar l'obligatorietat de les màscares en interiors, perquè "és incoherent que els casos positius lleus puguen ja fer vida normal i es continue imposant la màscara, que limita les llibertats individuals".

La síndica de Cs també ha criticat les absències de diversos consellers en la pròxima sessió de control i la impossibilitat de sotmetre's a les preguntes de l'oposició. "Amb la qual està caient, la gent està molt preocupada, però seguim sense conéixer les raons per les quals no venen i no sabem quant temps haurem d'esperar per a poder preguntar per temes molt importants", ha subratllat després d'assegurar que aquesta situació, "es repeteix constantment, totes les setmanes hi ha diversos consellers absents en ple".

Arxivat a:

Destacats