Mercedes Berenguer: "El compromís del PSOE amb el Corredor Mediterrani és innegable, tant a Madrid com en la Comunitat"

La senadora del PSPV-PSOE lamenta que des de Compromís s'utilitze "qualsevol ocurrència amb l'únic objectiu d'acaparar titulars en la premsa"

Guardar

Mercedes-Berenguer-durante-la-defensa-de-la-moción-en-el-Pleno-del-Senado-630x354
Mercedes-Berenguer-durante-la-defensa-de-la-moción-en-el-Pleno-del-Senado-630x354

La senadora del PSPV-PSOE per la província de València, Mercedes Berenguer, ha defensat avui que "el compromís del PSOE amb el Corredor Mediterrani és innegable, tant a Madrid com en la Comunitat Valenciana" i lamentat que des de partits polítics com Compromís s'utilitze "qualsevol ocurrència amb l'únic objectiu d'acaparar titulars en la premsa". Així s'ha pronunciat Berenguer després de les últimes declaracions del senador Carles Mulet a qui ha recordat que l'aprovació d'avanços en altres vials "no suposa l'abandó d'uns altres i molt menys del Corredor Mediterrani".

En aquest sentit, la senadora socialista ha assenyalat que "des que Pedro Sánchez està en el Govern i Ábalos al capdavant del ministeri s'ha avançat més que mai en la construcció del Corredor Mediterrani, és una prioritat absoluta i així ho demostren els pressupostos de l'Estat que dobleguen la inversió per a aquesta infraestructura després d'anys d'abandó per part del PP". Així, ha destacat que en els últims pressupostos es destinen 1.982 milions d'euros per a l'eix mediterrani dels quals 500 corresponen a la Comunitat Valenciana.

"El Corredor Mediterrani no es veu afectat per la moció que s'està debatent al Senat" ha insistit la senadora, i explicat que "en cap cas es redueix res, tan sols se sol·licita, en el marc de l'estratègia de mobilitat segura, sostenible i adequada, incloure la connexió amb Saragossa amb el corredor 16 de mercaderies". A més, ha apuntat que ja hi ha més de 233 quilòmetres finalitzats i subratllat que és "gràcies al fet que hi ha un Govern socialista a Espanya i un altre en la Comunitat estem més prop d'una cohesió territorial sense condicions, que funcione i que beneficie a tota la ciutadania".

Finalment, Berenguer ha convidat a Mulet a "llegir-se la proposta abans de voler confondre per a aconseguir un titular": "Haurien d'estar més pendents dels pressupostos i dels avanços, que d'inventar-se ocurrències per a sortir en els mitjans" ha conclòs.

Destacats