Mazón, sobre si governaria amb suport de Vox: "Hem de superar els prejudicis en la política"

Guardar

El president del PPCV, Carlos Mazón
El president del PPCV, Carlos Mazón

El president del PPCV i de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha assenyalat aquest dilluns, en ser preguntat sobre si rebria el suport de Vox per a governar la Generalitat, que "ja va sent el moment que superem els prejudicis en la política" perquè "les coses, els suports, les idees i els projectes no poden ser bons o dolents en funció d'un partit o d'un altre".

Mazón, que ha assistit a la presentació de la Gran Carrera del Mediterrani i la Gran Carrera SUP Race, s'ha pronunciat en aquests termes en ser preguntat per sondejos publicats que apunten la possibilitat que el PP podria governar la Generalitat amb el suport de Vox.

En aquesta línia, ha subratllat que, com a president de la Diputació d'Alacant, porta dos anys seguits pactant els pressupostos d'aquesta corporació amb Compromís. "Si soc capaç d'asseure'm amb Compromís i acceptar bones propostes que puga portar perquè entenc que són bones per als alacantins, com no em podré asseure amb Vox si podem entendre que és un partit legítim, democràtic i amb representació de tots els valencians", ha exposat.

Per a Mazón, "és el moment de què parlem en política més enllà de les sigles i que, quan arriben els moments de canvi, tot el que puga donar suport al canvi amb idees que tinguen a veure amb la nostra pròpia coherència del programa per què no podrem asseure'ns amb tots? No veig el problema".

Així mateix, ha insistit en la importància de "consolidar" el "vent de canvi" que sosté que vol la Comunitat Valenciana i que, a més, subratlla que està sent "impulsat" des de la província d'Alacant. "S'està veient que on estem governant abaixem els impostos, defensem en hostaleria i als nostres autònoms, als nostres treballadors i defensem a la nostra terra", ha dit, i ha considerat que és "important" que això es veja.

"Estic molt satisfet perquè cada dia veig a més gent que vol eixe canvi, que és el que jo vull per a la meua terra", ha afegit el president 'popular'.

"Cada vegada veig més gent que et diuen que ja està bé de quasi set anys en què s'està dividint a la societat, en la qual no es abaixen els impostos, els que no es defensa el nostre territori, en els quals els Pressupostos Generals de l'Estat continuen sent el que són, en els quals la falta d'aigua continua sent la que és, en la qual les imposicions i les còpies en les quals es divideix a una societat des de l'independentisme català campen per les seues amples", ha indicat.

Per això, ha conclòs que hi ha "una altra manera de treballar i de governar" i de fer les coses en la Comunitat Valenciana, per la qual cosa "no m'estranya que cada vegada més enquestes ens vagen dient que anem millorant i que anem consolidant eixa possibilitat de canvi".

Arxivat a:

Destacats