Mazón, sobre el finançament: "No pot ser una batalla d'esgrima entre presidents autonòmics"

Defensa que "el PPCV està preparat per a governar i el més important és que la Comunitat està preparada per al canvi"

Guardar

El president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, durant la Convenció Nacional del PP
El president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, durant la Convenció Nacional del PP

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha reivindicat hui la urgència d'una millora del finançament per a la Comunitat Valenciana i ha assenyalat que es tracta d'una negociació complicada, "però no pot ser una batalla d'esgrima entre presidents autonòmics".

Mazón ha intervingut aquesta vesprada en la taula L'alternativa necessària, dins de la Convenció Nacional del PP, en la qual han participat presidents regionals del partit i que ha estat moderada per la sotssecretària d'Organització, Ana Beltrán.

El president del PPCV ha assenyalat que l'aigua, el finançament i les infraestructures són clau per a la Comunitat Valenciana. "Sé que assumeixes aquests tres compromisos amb la Comunitat Valenciana", ha indicat al president nacional del partit, Pablo Casado.

"El finançament són col·legis, places per a persones majors, centres de salut. És una batalla molt important i la Comunitat està farta d'esperar, ja ens toca", ha indicat. Així, Mazón ha assenyalat que la Comunitat "no vol véncer a ningú, però ens hem cansat de ser els vençuts davant Puig, que està mut i Sánchez, que ens menysté".

Mazón ha assenyalat que el PPCV "està preparat per a governar en la Comunitat Valenciana, però el més important és que qui necessita que governem i qui està preparat per al canvi són les persones de Castelló, València i Alacant i tan prompte com convoque eleccions Ximo Puig li diran que aquesta terra està preparada".

El president del PPCV ha agraït la presència de delegacions del PP de tota Espanya i ha assenyalat que la decisió de fer a València el tancament de la Convenció Nacional és una mostra de la importància de la Comunitat per al partit. "Com a afiliat d'una terra que busca prosperar i diu n'hi ha prou de menyspreu, el vostre empenyiment ens diu que la Comunitat Valenciana és important i que el futur d'Espanya s'escriu des de València."

Finalment, Mazón ha emplaçat als assistents a la clausura de la convenció demà en la Plaça de Bous de València". "Demà veureu a tot un poble que demana ja eixe canvi i obrir l'etapa que ens correspon. És el nostre gran dia i la nostra gran cita".

 

Destacats