Mazón situa a Alfafar com a "clar exemple" de les polítiques d'ocupació de PPCV: "Atrau empreses i incorpora treballadors"

Guardar

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, visita Alfafar
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, visita Alfafar

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha situat al municipi valencià d'Alfafar com a "clar exemple" de les polítiques d'ocupació de la seua formació, atés que "atrau empreses i incorporarà 800 treballadors en els pròxims mesos a la seua zona comercial".

Mazón s'ha pronunciat així a Alfafar, on s'ha reunit amb el seu alcalde, Juan Ramón Adsuara, i ha fet un recorregut per la Fira Medieval de Sant Sebastià, un retrobament cultural amb les tradicions amb la presència de 65 casetes, ha indicat el PPCV en un comunicat.

El president del PPCV ha indicat que Alfafar "és un exemple de municipi on s'explicita de manera clara la vocació de servei de la política municipalista, on es conjuga la cura de les festes i les tradicions amb l'aposta pel futur exemplificat en el desenvolupament de la zona comercial".

Així, ha assenyalat que aquesta mateixa setmana "l'alcalde s'ha reunit amb tres empreses que en els pròxims mesos s'instal·laran en la zona comercial i que suposarà la incorporació de prop d'un miler de treballadors a la zona comercial".

"Sempre que hi ha creació d'ocupació és una bona notícia i en aquest cas es demostra que on hi ha governs estables hi ha oportunitats. El model d'Alfafar, on les coses es fan bé i s'atrauen inversions, és el que vull exportar a tota la Comunitat", ha indicat.

No obstant això, el dirigent 'popular' ha recalcat que perquè Alfafar continue creixent "és necessari atendre també les seues necessitats i reivindicacions". Així, ha apuntat que una de les seues "grans demandes" és el soterrament d'1,5 quilòmetres de la via fèrria València-L'Alzina al seu pas per les localitats d'Alfafar, Sedaví i Benetússer, que "afecta cada dia a més de 100.000 persones i ocasiona grans perjudicis socials i econòmics".

"La Generalitat ja havia d'haver atés aquesta petició i el PPCV ho farà si els ciutadans ens donen la seua confiança per a governar la Comunitat a partir de maig. Aquest no és només un problema d'infraestructures, és un problema de seguretat per a les persones", ha manifestat.

Mazón s'ha referit a "altres demandes" com la "correcta" reformulació del projecte d'ampliació de la V-31, ja que ha considerat que la proposta que es treballa "suposa un atac directe contra la zona comercial d'Alfafar, que implicarà la destrucció d'ocupació, el tancament de comerços i empreses, de manera que podria condemnar a l'ostracisme a la zona comercial més important de la Comunitat Valenciana".

Finalment, ha assenyalat la necessitat de construir una passarel·la per als vianants que connecte la localitat d'Alfafar amb el parc natural de l'Albufera. "La V-31 es converteix en una barrera arquitectònica que impossibilita l'ús del parc natural per tots els ciutadans i ha de posar-se solució", ha indicat.

Destacats