Mazón: "Si de veritat Puig vol abaixar els impostos ho pot fer demà"

Anuncia que el PPCV presentarà una altra vegada demà en Les Corts la proposta de reforma de llei tributària "per a engegar la reforma fiscal que necessiten els ciutadans"

Guardar

Carlos Mazón, president del PPCV
Carlos Mazón, president del PPCV

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat hui que el President de la Generalitat, Ximo Puig, "de debò vol abaixar els impostos, ho pot fer demà".

Mazón s'ha pronunciat així després de l'anunci de Puig ahir sobre una reforma fiscal, i ha assenyalat que "no es concreta, arriba tard i malament". El president del PPCV ha afirmat que ja fa un any "que des del PPCV vam proposar una gran revolució i reforma fiscal amb mesures concretes. La nostra baixada d'impostos suposaria un estalvi de 1.530 milions d'euros als ciutadans i ja fa molt temps que s'hauria d'haver fet".

Així, ha recordat que la reforma fiscal del PPCV s'ha presentat en Les Corts amb Proposicions No de Llei, amb esmenes als pressupostos de la Generalitat "i sistemàticament el Consell de Puig ens ha dit que no". Carlos Mazón ha explicat que la proposta del PPCV "inclou una gran rebaixa de l'Impost de la Renda de les Persones Físiques, fins i tot pujant el mínim exempt personal, especialment per a les rendes més baixes, recomanant i rebaixant l'IRPF a la Comunitat fins a un 31% per a les rendes més baixes i s'han negat".

El president del PPCV ha recordat que el Govern de Puig "durant tot aquest temps s'ha negat a la supressió de l'Impost de Successions, de Patrimoni i Donacions i a convertir en progressiu l'impost de l'habitatge que llastra amb un 10% a qualsevol que es vulga comprar un habitatge a la Comunitat Valenciana. Aquest impost seria progressiu a qui més ho necessita i no han volgut engegar-ho".

Mazón ha anunciat que el PPCV presentarà de nou demà en Les Corts la proposta de reforma de llei tributària "per a engegar la reforma fiscal que necessiten els ciutadans de la Comunitat Valenciana". El president del PPCV ha assenyalat que "si és veritat que es volen abaixar els impostos es pot fer demà" i en aqueix sentit ha preguntat si el Govern de la Generalitat "està disposat a complir el que promet o una vegada més arribarà tard". "Estan disposats demà a engegar un decret llei per la via d'urgència per a abaixar els impostos a la Comunitat Valenciana com demana des de fa un any el PPCV o tornarem a escoltar promeses que ni es concreten, que arriben tard i no sabem en què consisteixen?", ha preguntat.

"La proposta del PPCV està molt clara, té dades, sap a on va, té per objectiu recuperar l'activitat la Comunitat Valenciana, l'ocupació i sobretot ajudar a les rendes més baixes i fa un any que ens diuen que no", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats